ΠΡΟΦΙΛ - Fashion Gallery Μάγδα Καλέμη Fashion Gallery Μάγδα Καλέμη
Fashion Gallery Μάγδα Καλέμη
ΠΡΟΦΙΛ

magda-kalemi   Μια φορά κι ένα καιρό έντυνα τις κούκλες μου και τσακωνόμουν με τη μάνα μου, για να μη γίνω μοδίστρα σα κι αυτή!Μεγαλώνοντας σκέφτηκα ότι όλες οι γυναίκες μπορεί να είναι οι «κούκλες» μου κι έτσι αποφάσισα να σπουδάσω το πώς θα τις βοηθήσω σε αυτό, παίρνοντας μαθήματα styling και σχεδίου μόδας.

  Οι «κούκλες οι δικές μου» δεν έχουν καμία σχέση με τα πρότυπα που μας επιβάλλουν.Δεν πρέπει απαραίτητα να είναι λεπτές και ψηλές και δεν χρειάζονται πολλά χρήματα για να δείχνουν όμορφες.

Σχεδόν τριάντα χρόνια είμαι στο χώρο της μόδας και οι γυναίκες που έρχονται σε μένα γνωρίζουν ότι το ζητούμενο δεν είναι απλά να αγοράσουν ρούχα για να τα στοιβάξουν στις ντουλάπες τους, αλλά ρούχα  που πραγματικά τα χρειάζονται και τις κάνουν να αισθάνονται όμορφα, ανεξάρτητα από το νούμερο που φοράνε και την ηλικία τους.

Εσείς που δε με γνωρίζετε έχετε πραγματικά πολλούς λόγους για να το επιχειρήσετε!

  1. Διαθέτω ένα πανέμορφο χώρο και μια μεγάλη συλλόγη απο ρούχα ελληνικών βιοτεχνιών. Πίνοντας καφέ και συζητώντας μαζί μου τις ανάγκες σας, μπορούμε να παίξουμε με όμορφες και οικονομικές επιλογές. Σίγουρα το να είμαστε καλοντυμένες είναι ανάγκη πρακτική και συναισθηματική.
  2. Για τις ιδιαίτερες εμφανίσεις σας, όπως γάμος, βάφτιση, αρραβώνας κλπ, αναλαμβάνω το σχέδιο και τη ραφή του ρούχου, αλλά και τη γενικότερη εμφάνιση σας, όπως παπούτσι, κόσμημα, μακιγιάζ, καθώς συνεργάζομαι με εξειδικευμένους επαγγελματίες.
  3. Αν έχετε κάποια κομμάτια στη ντουλάπα σας και για κάποιο λόγο δεν μπορούν να φορεθούν πιά, μπορούμε με τη γνώση και τις ίδέες μου και σε συνεργασία με τη μοδίστρα μου, να τους δώσουμε νέα πνοή!
  4. Στο καλλιτεχνικό χώρο ασχολούμαι με το θεατρικό κουστούμι και την ενδυματολογική επιμέλεια παραστάσεων, video-clips και την εμφάνιση καλλιτεχνών γενικότερα.
  5. ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ!…και ίσως αυτός είναι ο βασικότερος λόγος, για να βρεθούμε!

Τι λέτε; Δεν είναι πολλοί οι λόγοι;

 

 Γυναικεία Ρουχα - Βραδινά Φορέματα - Μοντέρνα Ρούχα Γυναικεία ρούχα, Μοντέρνα ρούχα, Βραδινά φορέματα, Βραδινά ρούχα Γυναικεία Ρούχα υψηλής αισθητικής, Βραδινά Φορέματα κορυφαίας ποιότητας σε μια μοναδική collection με μοντέρνα ρουχα Collection ρούχων για όλες τις απαιτήσεις